A+ R A-

"Bio-ekološki centar" Zrenjanin

 

 

"Bio-ekološki centar" d.o.o. je osnovan 1947. godine pod nazivom "Institut Servo Mihalj", kao razvojni centar kombinata "Servo Mihalj". Do izvršene dokapitalizacije, 2001. godine, menjao je nekoliko naziva i oblika organizovanja da bi danas "Bio-ekološki centar" d.o.o. poslovao u 100% vlasništvu američke kompanije "Bio Insect Tehnologies" LTD.

 

 

"Bio-ekološki centar" danas broji preko 50 zaposlenih, od čega preko 50% čini visokoobrazovani kadar među kojima su vrsni stručnjaci iz oblasti hemije, tehnologije, biologije, informatike, poljoprivrede itd.

Upravna zgrada "Bio-ekološkog centra"

U sklopu "Bio-ekološkog centra" su sledeći sektori:

Kompanija u celini svog poslovanja primenjuje sistem menadžmenta kvalitetom usaglašen sa zahtevima standarda SRPS ISO 9001:2008.

Misija

Ekologija i zaštita životne sredine su suština, pravac i cilj delovanja "Bio-ekološkog centra". Naša misija je da kvalitetom svojih proizvoda i usluga, primenom svetskih normi u poslovanju, uvođenjem novih tehnoloških dostignuća i stalnim unapređenjem znanja i veština, budemo oslonac našim klijentima u njihovom poslovanju.

 

Vizija

Vizija "Bio-ekološkog centra" je da bude lider i da zadrži lidersku poziciju u proizvodnji i pružanju usluga kako na domaćem, tako i na evropskom tržištu.